Mentalitet og erfaring trumfer aldrer . (foto: united, twitter)

På lørdag ble Rasmus Højlund presentert som Manchester United-spiller. Rio Ferdinand uttalte denne uken han var imponert over gamleklubben, dette var første overgangsvindu på mange år som ikke ble avsluttet med vingling og kaos. Forventningene til den danske 20-åringen er ekstreme. Selv om Ferdinand minner folk om at 20-åringen trenger tid, vet alle at dette ikke er tilfellet når du hentes inn som den ene spissen i verden til Old Trafford.

Men de som nå allerede er utålmodig etter å oppleve Højlund i den røde drakta, må smøre seg med tålmodighet.

LES: Får resten av dagen til å nyte det store øyeblikket

Danske Ekstra Bladet melder de har fått bekreftet fra Manchester United-representanter at den tidligere Atalanta-spilleren ikke blir å se på kamparenaen med det første.

-Rasmus fikk et lite problem (skade) under en preseason-trening med Atalanta. Han kommer seg godt og deltar på treninger, men er ikke klar til å spille ennå, forteller United-representanten til Ekstra Bladet.

Dermed blir 20-åringen ikke å se på Old Trafford når ulvene fra Molineux trekker til Manchester, 14. august. United-representanten legger til at det vil gå noen uker for Højlund er kampklar.

LES OGSÅ: Kan miste Willian også

Det er selvfølgelig ubeleilig å starte med en liten skade, men på den andre side gir dette Højlund og Ten Hag noen ukers arbeidsro. Nå handler det ikke om å utsette Højlund raskest mulig for det som uten tvil blir en knallhard velkomst fra samtlige forsvarsspillere som befinner seg i arbeidssonen til i Højlund i Premier League. Nå handler det om å gjøre introduksjonen riktig.