Marcus Rashford

Nigerianske Odion Ighalos leieavtale med Manchester United går ut denne uken, og alt tyder på at han drar tilbake til Shanghai Shenhua.

Manchester United hyret inn Odion Ighalo i januar, og det var som kjent en suksess han klarte å bidra med fire mål på åtte kamper før coronaviruset satte en stopper for fotballen.

Les: United får nå kamp fra Newcastle

Leiekontrakten utløper 31. mai, og alt nå tyder på at 30 år gamle Ighalo skal tilbake til Shanghai Shenhua, selv om både han og Manchester United har uttrykt ønske om å fortsette.

Flere medier melder mandag at forhandlingene mellom Manchester United og Shanghai Shenhua er på vent, og ifølge goal.com har engelskmennene ennå ikke kommet med et konkret bud. – The Guardian skriver at spissen er urolig for situasjonen, men verken han eller Manchester United har gitt opp å komme til en løsning.

Mens fotballen har vært på pause, og fortsatt er det i England, har Manchester United fått toppscorer Marcus Rahsford klar igjen etter en skade. – Noe av grunnen for å beholde Odion Ighalo var nettopp for å kompensere for Rahsford sin skade. Ironien er at uten corona-pause, ville trolig Manchester United for lenge siden godtatt den kinesiske klubbens krav.

Shanghai Shenhua og resten av den kinesiske ligaen er planlagt gjenopptatt i begynnelsen juni.

Les på Popidol: Trump-supporter Elon Musk og kona Grimes bytter navn på deres stakkars sønn