Hjem Fotball Må kjempe seg tilbake på landslaget
Må kjempe seg tilbake på landslaget

Må kjempe seg tilbake på landslaget

mars 17, 2017

Det at Wayne Rooney er kaptein på det engelske landslaget betyr ikke automatisk han får spille, landslagstrener Gareth Southgate sier han vil se sin kaptein i flere kamper for Manchester United hvis han vil tilbake i landslagstroppen.

Normalt ville det være overraskende at kapteinen ikke blir med i troppen som senere denne måneden skal møte Tyskland og Litauen, men skader og lite spilletid er en opplagt forklaring.

Rooney har gått glipp av flere kamper for Manchester United i de siste ukene, og selv om han er kaptein for England, er det ingen garanti for at han blir med hver gang, sier landslagstrener Gareth Southgate.

– Jeg har snakket med Wayne og jeg tror det er en mulighet for at han vil være klar for helgen, men skaden og det faktum at han ikke har spilt spesielt mye, var avgjørende for min beslutning, sier Southgate til ESPN.

– Wayne fullt ut forstår sin rolle. Han er den mest realistiske spilleren jeg har jobbet med, når det kommer til denne delen av spillet. Han har ingen forventninger til å bli behandlet annerledes eller på en spesiell måte.

Rooney har så langt spilt 119 internasjonale kamper for England, om det blir flere er helt og holdent opp til han selv.

Les også: