Kylian Mbappe og Mauro Icardi

Paris Saint-Germain måtte godta spesiell klausul for å lande en kjøpsavtale for Mauro Icardi. Den kontroversielle spissen blir værende på Parc des Princes de neste fire årene, til stor ergrelse for agent og kona Wanda Nara som ønsket en retur til Italia og da helst til Inter Milan sin nemesis Juventus.

Søndag kjøpte Paris Saint-Germain spissen i Inter Milan og signerte en avtale med den 27 år gamle argentineren frem til sommeren 2024.

Les: Diego Costa kan få opptil seks måneder i fengsel

Icardi har så langt vært på utlån fra Inter og har markert seg med 20 scoringer på 31 kamper for PSG, som for en måned siden ble kåret til fransk mester. (Ligue 1 er den eneste av de store ligaene som har bestemt at de ikke skal fullføre sesongen)

Les på F7: Havdyr holder millioner av virus i sjakk

Spesiell klausul
I tillegg til hovedkontrakten med PSG, har den argentinske stjernespissen angivelig også en veldig spesiell klausul i sin avtale med den franske klubben.

Ifølge goal.com har Inter Milan tatt med en klausul for å sikre at Mauro Icardi ikke velger å bytte til deres rivaler Juventus.

Les på Popidol: «Jeg solgte medaljen og kjøpte kokain …»

«Anti-klausul».

Hvis Paris Saint-Germain selger Icardi til Juventus, vil de måtte betale 15 millioner euro til Inter.

Hovedavtalen ligger på 50 millioner euro, og i tillegg kan mellom syv og åtte millioner ekstra i personlige bonuser legges til. Som et resultat kan handelen ende på 58 millioner euro.

Før han byttet til PSG i fjor sommer, røk Mauri Icardi uklar med Inter Milan etter at hans agent og kone, Wanda Nara, startet et negativt løp mot ledelsen i klubben.

Wanda Nara har vært gift med Mauro Icardis tidligere lagkamerat Maxi Lopez.