Hjem Fotball Lyon henter spiss fra Real Madrid

Lyon henter spiss fra Real Madrid

juni 30, 2017

Lyon har kjøpt spissen Mariano Diaz fra Real Madrid.

Diaz er kanskje ikke den mest kjente angriperen i Madrid, men han skapte interesse fra en rekke klubber da han i fjor scoret 27 mål for Real Madrids andrelag Castilla. I sesongen som var ble han hentet opp til førstelaget og han fikk 11 kamper som innbytter og en fra start i løpet av sesongen.

Nå har han altså byttet klubb til Lyon, og signert en kontrakt på tre år. Sjansene for spilletid og tillit på førstelaget er betydelig bedre for han i Frankrike, selv en såpass solid spiss some Alvaro Morata sliter tross alt med å få spilletid hos Real.

Nå har han blitt hentet til Lyon, sannsynligvis som en av to potensielle erstattere for Lyons storscorer Alexandre Lacazette, den andre er Bertrand Traoré som ble hentet fra Chelsea for noen dager siden. Lacazette er ønsket av flere klubber, blant annet Arsenal, men Lyons klubbpresident har tidligere uttalt at det ikke var aktuelt å selge Lacazette før han hadde en erstatter på plass. Når de nå har kjøpt to talentfulle unge angripere vil det være betydelig enklere for klubben å gi slipp på Lacazette.

Diaz skal ha Lyon kostet rundt 76 millioner kroner.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.