Suarez. (foto: atletico, twitter)

Da Jack Wilshere slet med å finne den riktige klubben for comebacket sitt etter å ha gått inn en blindvei i karrieren, åpnet Arsenal porten til treningsfeltet sitt. «Vi stiller det vi har til din disposisjon». En god historie. I tilfellet Luis Suarez trodde vi ikke at vi skulle oppleve det samme med hans gamleklubb.

Vi tok heldigvis feil. Da Suarez ble skviset ut av Ronald Koeman og gjengen fra Camp Nou etter å ha levert så det monnet til Barca 2014-2020, var uruguayaneren emosjonelt knust av behandlingen. Likevel, han brukte ikke lang tid på å samle seg, tvang frem en overgang til Atletico Madrid – og ble La liga-mester på første forsøk.

LES: Barcelona kunngjør signeringen av Robert Lewandowski

To år senere har Barcelona åpnet opp treningsfeltet sitt for free agent Luis Suarez. 35-åringen har en haug med tilbud i Sør-Amerika, men ønsker å spille på topp i Europa noen sesonger til. Barcelona-troppen har reist til USA på treningsleir (uten Xavi!!!), nå disponerer Suarez treningsfeltet til klubben sammen med Cesc Fabregas som er i tilsvarende situasjon.

Vi tipper Xavi har sørget for at uvennskapet mellom Suarez og Barcelona er historie. Gracias!