Stevie, I am on my way. (foto: atletico, twitter)

Philippe Coutinho er tilbake i den trygge sfæren rundt Steven Gerrard. Forrige helg var brasilianeren også tilbake på banen som en gamechanger da Manchester Uniteds trygge ledelse på Villa Park ble snudd til poengdeling. Nå er det fler av den gamle Liverpool-gjengen som vil være del av Gerrards Premier League-prosjekt.

Den danske sportdirektøren hos Villa, Johan Lange lyktes med å hente Philippe Coutinho til Aston Villa, nå ryktes neste tidligere Liverpool-stjerne til Villa Park.

Les: Offisielt: Robin Olsen er på plass i Premier League – Klar til å stoppe alt!

I Madrid har Luis Suarez gått inn i sine siste måneder av kontrakten med Atleticio Madrid og står fritt til å forhandle med andre klubber. Ifølge den oppegående spanske journalisten Gerard Romero har Suarez allerede takket nei til brasilianske Palmeiras, Corinthians og Atletico Mineiro, i tillegg til et tilbud fra Saudi Arabia (takk og lov).

Ifølge Romero har Suarez ett mål: Gjenforening med Steven Gerrard (spilte sammen på Anfield 2011-14). Ikke overraskende er interessen hos sportsdirektør Lange og Gerrard gjensidig. Det ser ut som overgangen må vente til sommeren, men hva gjør vel det. Luis Suarez tilbake i Premier League for å fullføre det sportslige prosjektet, say no more.

Les på Engelske klubber: Robin Olsen klar for Aston Villa

Suarez vil også ha Gerrard-klem. (foto: villa, twitter)

34-åringen har siden overgangen til Atletico Madrid i 2020 vist at han er alt annet enn ferdig. 30 scoringer på 65 kamper, og sterk bidragsyter til at Atletico Madrid-supporterne fikk det etterlengtede La Liga-trofeet.

Les: Gjør grepene som sender Coutinho tilbake til topps i Premier League

Steven Gerrard, Coutinho (på permanent basis) og Luis Suarez. Vi må gni oss i øynene, for dette blir helt vilt.