El Pistolero

Det er alltid trivelig når noen er glad i noen eller noe, Luis Suarez er fornøyd med tilværelsen i Barcelona og sier at partene er klare til å fornye kontrakten som går ut sommeren 2021.

Luis Suarez har spilt i Barcelona siden 2014, er 32 år og vil være 34 når hans kontrakt går ut. – Han ønsker i og med at han er så glad i Barcelona å forlenge kontrakten.

Les: James Pallotta håper å cashe inn milliarder på salg av Roma

«Jeg er veldig glad i klubben. Jeg har alltid gitt alt, og statistikken og tallene viser det. Jeg mener, jeg har det som trengs, og sett i forhold samtalene med klubben, går vi videre med en god følelse», forteller Suarez til Sport.

Luis Suarez har helt rett, statistikken er meget god, det er bare tre spillere i Barcelona sin historie som har scoret flere mål. Om ikke lenge er det trolig vare to. -Han er bare fire mål fra Laszlo Kubala på tredjeplass. Han har ambisjoner om å bli nummer to på listen.

«Jeg har alltid sagt at personlige mål er mindre viktige, men i dette tilfellet, når jeg er så nær en historisk spiller som Kubala, vil jeg være veldig stolt over å komme på hans nivå».

«Det er klart det vil være vanskeligere å nå andreplassen, men det betyr ikke at jeg ikke har det som et langsiktig mål. Det vil være umulig å nå førsteplassen, men det kan være flott å komme på andreplass».

Luis Suarez har scoret 190 mål for Barcelona, ​​Kubala har scoret 194, Cesar har scoret 232, mens Lionel Messi er langt over på førsteplassen med 618 mål.