Dejan Lovren

Han blir ikke husket som en av de kjappeste, men totalpakka Dejan Lovren var hel Liverpool-ved. Når kroaten nå får spørsmål om midtstopper-krisen på Anfield, viser 31-åringen seg fortsatt som lojal til den røde drakta. Men at han kunne ha løst problemene hos Klopp, det er han overbevist om.

Da Talksport sendte spørsmålet til Lovren om han trodde Liverpools forsvarskrise vil koste klubben tittelen, kom svaret raskt: -Ja, det er en av grunnene, det er helt sikkert. Det blir ikke det samme sammenlignet med å ha Van Dijk, Joe Gomez og Matip der, begynner Lovren.

Les: Liverpool hadde helt andre planer i januar – la inn bud på 580 millioner kroner

Kunne Lovren ha levert varene i midtforsvaret til Liverpool?

-Ja, selvfølgelig kunne jeg gjøre jobben, men vil gjerne si at jeg ikke angrer (på exiten). Jeg var der i seks år, og i fireogethalvt år hadde jeg det virkelig bra, men det siste ettogethalvt året var det ikke bra. Brukte de meg så mye som jeg ønsket? Nei, men jeg aksepterte det. Jeg angrer ikke på at jeg dro. Nå spiller jeg hver uke og er kaptein, så det er helt anderledes, avslutter Lovren.

Dermed virker det som Lovren har lagt den negative delen av Liverpool-oppholdet bak seg etter ankomsten til Zenit St. Petersburg. For Klopp og Liverpool har tiden uten Lovren i troppen blitt et lite mareritt som trolig har kostet klubben Premier League-trofeet.

Les: Neymar burde ha valgt NHL