(c) Bilde: LSK: Lars Ranger

Gjerdrums gutten Lars Ranger fyller 19 om noen dager. Han har gått i skole hos Lillestrøm i en årrekke og har nå vist seg verdig en plass på A laget.

Den innsatsfylte høyrebacken har tatt store steg i vinter, og onsdag var det tid for belønning: På kontoret til Simon Mesfin skrev Ranger under på en kontrakt som fullverdig medlem av LSKs A-lag ut 2019-sesongen.

Les: Lillestrøm har hentet erfaren keepertrener med landslagserfaring

«Jeg fikk de første signalene etter kampen mot Molde. Jeg har jo håpet på at dette skulle skje, og i dag ble kontrakten underskrevet. For min egen del får jeg enda mer motivasjon av dette. Det er nå det virkelig begynner. Det er nå jeg virkelig skal kjempe om en plass på laget» sier Lars Ranger.

– Det er utrolig gøy at en lokal unggutt fra Gjerdrum går hele utviklingsløpet og ender opp med en profesjonell kontrakt i Lillestrøm Sportsklubb. Lars har mange gode egenskaper, og det har vært gledelig å følge utviklingen hans de siste årene. Samtidig setter vi pris på at andelen lokale spillere i troppen fortsetter å øke, sier sportssjef Simon Mesfin.

12. mars fyller han 19 år. Selv om han ikke har noen landskamper på aldersbestemte landslag, har utviklingen skutt videre fart siden han kom fra Gjerdrum til Lillestrøm

– Hvis det er noen utenom trenerne jeg har hatt som fortjener en takk, så er det mamma og pappa. De har betydd veldig mye for meg. Og jeg må også få sende en takk til Gjerdrum. Der fikk jeg tidlig hospitere med de som var eldre enn meg, og jeg fikk prøve meg på A-laget da jeg var 14 år.

– Er det noe mer du ønsker å si i sakens anledning?

Jeg er veldig takknemlig for at jeg får denne sjansen. Og jeg lover å jobbe som f…

Tipper du? Øk gevinstene med oddstips fra Oddsen.nu!