Under kan du se ‘City of Angels’ sin video med skuespiller Will Ferrell og tidligere LA Galaxy -spiller Cobi Jones, med kommentar av den legendariske kringkasteren Vin Scully.

Los Angeles presenterer bud for å være en arrangør by for FIFA verdensmesterskap i fotball i 2026

Los Angeles presenterte denne de viktigste fotballøyeblikkene i byens historie. I videoen, fortalt av den ikoniske kringkasteren Vin Scully, kunne du se skuespilleren Will Ferrell og den tidligere La Galaxy -spilleren Cobi Jones som argumenterte for at byen skulle arrangere et VM for andre gang.

Les: Barcelona sikker på de kan få Manchester City stjerne


«Når jeg tenker på fotball og LA, tenker jeg på verdensmesterskapet i 1994. Jeg tenker på verdensmesterskapet for kvinner i ’99. 100 000 skrikende fans på Rose Bowl. Jeg tenker på alle de store spillerne som har kommet gjennom Los Angeles – Zlatan, Beckham, Landon Donovan, Carlos Vela, sier Ferrell, som er deleier i Major League Soccer-serien Los Angeles FC.1

«Jeg vil at barna mine skal oppleve det jeg klarte å oppleve med olympisk fotball her, fotball -VM her,» sa Jones, som spilte for USA i hele VM sluttspill og er en fotball Hall of Fame -pådriver. «Vi er en fotballby. Vi er LA Det er ikke noe bedre sted i USA å ha VM -kamper. ”

FIFA -VM 2026 vil bli arrangert av USA, Mexico og Canada for første gang i hendelsens historie. Los Angeles World Cup Host Committee byr på muligheten til å være vertskap for flere kamper, en fanfestival og andre arrangementer rundt turneringen.

Les på Popidol: Ikke lurt å angripe en Jujitsu-verdensmester selv om han er bare 16 år gammel

«Mellom sin legendariske fotballhistorie og fans i verdensklasse har Los Angeles virkelig markert seg som Amerikas fotballby nr. 1,» sa Chris Klein, president for MLS-teamet LA Galaxy. – Medlemmer av fotballsamfunnet heier på lag rundt om i verden. Denne lidenskapen og mangfoldet, kombinert med byens elitære ressurser og infrastruktur, gjør Los Angeles til et enestående sted for FIFA verdensmesterskap i 2026. ”

«Los Angeles feirer det vakre spillet som ingen annen by i Amerika,» sa Larry Freedman, LAFCs medpresident. «Vi er glade for å få muligheten til å dele magien i L.A.s fotballkultur på den globale scenen, og sette standarden for VM-vertsbyer, fra første avspark til lenge etter sluttfløyten.»