Donny van de Beek får ny mulighet til å sikte seg inn hos Eintracht Frankfurt. (foto: Manchester United, twitter)

Donny van de Beeks karriere hos Manchester United er ikke akkurat spekket av gode minner. Verken Solskjær, Rangnick eller gamletrener Erik ten Hag har sett hvordan de skal bruke den sentrale midtbanespilleren. I januar bar det på utleie til Tysklands 6. beste klubb, Eintracht Frankfurt, men også her har det blitt en ydmykende start for 26-åringen. Nå sprøyter Eintracht-treneren inn litt håp for Van de Beeks fortsettelse i Bundesliga.

Eintracht har kjøpsopsjon på Manchester United-spilleren, for Van de Beek en potensiell billett til revitalisering av karrieren. Nå var det bare snakk om å overbevise bundesligaklubben. Det begynte med en svak start, så benken på 26-åringen. Det tok nok en ydmykende vending denne uken da Eintracht meldte inn Conference League-troppen til UEFA – uten United-spilleren.

LES: Det er slettes ikke sikkert Sergio Ramos får det som han vil

Dette signalet ble tolket som et «definitivt ikke utnyttelse av kjøpsopsjonen etter sesongen». Eintracht-treneren viser likevel han liker det han ser med Van de Beek.

-Jeg sa til Donny at jeg var lei meg for det (ikke med i Conference League-troppen), men jeg sa også hva jeg forventer av ham fremover, begynner Dino Toppmöller ifølge Bild.

Direkte etter beskjeden spilte Van de Beek kamp med U21-laget til Eintracht – og svarte med scoring.

-Det viste meg at han har taklet beslutningen godt. Han er klar for utfordringen (i Bundesliga), skryter Eintracht-treneren.

ENGELSKE KLUBBER: Solskjær om Manchester United-stjerne i ubalanse: «Jeg er sikker på at han fikk en vekker»

Løpet er likevel ikke kjørt for Donny van de Beek, den utstøtte Manchester United-spilleren har frem til sommeren å overbevise Toppmöller.

Eintracht Frankfurt – Bochum