Digger spillere med uutnyttet potensiale, (foto: liverpool, twitter)

Liverpool are on a roll, ingen tvil om det. Pep Guardiola har mistet kontrollen på Premier League-trofeet og Champions League og FA Cupen kan bli en seiersferd for de røde. Mot Nottingham Forest på lørdag kan Liverpool-manageren i tillegg få oppleve spilleren Liverpool Echo mener vll passe perfekt i troppen.

Den engelske lokalavisa følger alle bevegelser i og rundt Liverpool, nå mener de Djed Spence er spilleren som skapt for klubben. På fredag ble det klart at skade holder Trent Alexander-Arnold utenfor kamparenaen i de neste ukene. Echo mener Spence vil utgjøre en glimrende backup-kombinasjon med Alexander-Arnold.

Les: Tuchel har effektivt strøket seg selv fra lista til Manchester United

Den unge høyrebacken har vært outstanding hos Nottingham Forest denne sesongen, og har fått blikket rettet mot seg fra flere klubber rundt om i Europa. Ifølge Echo har Bayern München sett potensialet i Spence, og er i startblokka for å gjøre klart et bud. Arsenal og Tottenham har også satt ring rundt Spence-navnet.

Forest-backen har en lik fordeling av defensive og offensive gener i kroppen. Tidligere i sesongen møtte Arsenal Nottingham Forest. Denne kampen har Arsenals Gabriel Martinelli friskt i minne, for etter å ha skapt problemer for Trent Alexander-Arnold på onsdag i Premier League, fikk brasilianeren spørsmålet om hvilken forsvarsspiller som har skapt mest problemer for ham etter flyttingen til Europa.

Les på F7: En enkel guide! Slik uttaler du navnet til Elon Musk og Grimes sitt barn nummer 2

-Spilleren var fra Nottingham Forest. Djed Spence, som jeg spilte mot i FA Cupen. Han er veldig sterk, god på ballen, rolig og rask. Jeg var overrasket. Han er en virkelig god spiller, sa Martinelli ifølge Liverpool Echo.

Etter at Boris Johnson og gjengen fikk gjennomført sin Brexit, har statusen på engelske spillere som ikke påvirker utenlandskvoten blitt adskillig høyere. For Echo er Spence spilleren Liverpool bør sikre seg.

(foto: forest, twitter)

Les: Det handler om Robert Lewandowski

På lørdag får Klopp og Liverpool-spillerne testet ut Spence i FA Cupens kvarfinale. Liverpool Echo har allerede gitt sin anbefaling.

OPPDATERT: Sammendrag fra lørdagens 0-1 seier til Liverpool: