Arne Slot: (foto: LIverpool)

Jürgen Klopp applauderes ut porten på Anfield så tårer og snørr renner. Dagen etter er det klart for den offisielle bekreftelsen av arvtageren.

Det har vært klart en god stund, Arne Slot blir mannen som skal lede Liverpool-spillerne, som har blitt ledet av verdens nestbeste/beste trener.

LES: Real Madrid har funnet Luka Modric og Toni Kroos erstatter i Liverpool

Siden klopp ga beskjed tidligere i år at dette blir han siste sesong, har tre trenere vært tett linket til Merseysideklubben.

Xabi Alonso takket nei og tar nok en sesong i suksessmaskinen Bayer Leverkusen. Roberto de Zerbi er ferdig med Brighton, men ikke klar for Anfield, Ruben Amorim var på god vei til Anfield, men ifølge overgangsjournalist Christian Falk, forlot Liverpool-representantene forhandlingene da Sporting-bossen plutselig økte prisen fra rundt 10 millioner euro til det dobbelte.

Da står vi igjen med Arne Slot. 45-åringen kommer 1. juni (hvis arbeidstillatelse er på plass). Etter tre sesonger hos Feyenoord med to ganger pris for «årets trener» og siste sesong serietittel, er nederlenderen klar for det som ser ut til å bli treårskontrakt.

Vi ønsker Slot lykke til på reisen.