The Machine. (foto: liverpool)

Litt sleip med å bruke Kuyts navnt i tittelen, men når gamle helter er delaktige i kjøp av klubber på Balløya, syntes vi det er verdt å få med seg.

Nå er det ikke den tidligere Liverpool-stjerna som er initiativtageren, men hans tidligere agent, Rob Jansen.

Ifølge Football-oranje har Jansen fått med seg tidligere klienter, inkludert Dirk Kuyt, i et konsortium som nå er i ferd med å ta over eierskapet til en League One-klubb.

Les: Midtstopper fikk tilbud om høyere lønn hos United – takket glatt nei

Jansen delte sine planer på et TV program på nedelandske NP01, og beskrev det som en gammel drøm om å gå sammen med tidligere spillere/klienter og kjøpe en fotballklubb.

Les på Popidol: De 100 lekreste scoringene i 2018/19-sesongen

Og ambisjonene er selvfølgelig alt annet enn beskjedne.

-Jeg og spillerne har en utopisk ide om hvordan en klubb bør ledes og hva som skal til for å nå øverste nivå. Jeg ser virkelig frem til dette eventyret og tror det er veldig sannsynlig at vi vil lykkes, sier Jansen ifølge Football-oranje.

Les på Popidol: Hva skjer med PES2020 uten Champions League?

Nå ble vi nysgjerrige.

Men Jansen var ikke helt klar for å dele med oss hvilken av klubbene på tredje nivå det blir. Skal vi tro ryktene, kan det dreie seg om Bolton Wanderers.

For oss blir det kult å ønske jernmannen Kuyt tilbake til engelsk fotball, selv om vi ikke deler Jansens entusiasme om at «det er veldig sannsynlig at de vil lykkes.»

Men for all del: Knock yourself out! 

Og Dirk, for all del ring din tidligere lagkompis John Arne. Dette ligger definitivt i hans gate.

Les: Sky Sports: Matthijs de Ligt har tatt valget