Hjem Fotball Liverpools «glemte mann» er alt for dyr

Liverpools «glemte mann» er alt for dyr

august 21, 2017

Mamadou Sakho har vært på utlån hos Crystal Palace og har gjort det veldig bra. Manager Frank de Boer er fornøyd og erkjenner at han er viktig for klubben. Han vil gjerne at han skal bli en del av laget, men prislappen som Liverpool har satt på han er alt for høy.

Reds vil ha 30 millioner pund for Sakho, som også tiltrekker seg interesse fra West Ham United, men ingen av klubbene har så langt sagt seg villige til å betale det for en spiller som er frosset ut av førstelaget av Liverpool manager Jurgen Klopp.

«Alle vet at han Sakho hadde stor innflytelse i fjor, og nå er han tilgjengelig for oss, tror jeg det vil være en kvalitets innsprøytning for klubben,» sa De Boer til the Guardian. «Men slik blir det ikke fordi han er altfor dyr for klubben.»

Crystal Palace har allerede hentet to forsvarere i sommer i Jairo Riedewald og Timothy Fosu-Mensah, men De Boer er fortsatt på utkikk etter ytterligere forsterkninger av forsvaret. Også Liverpool leter etter en ny sentral forsvarer, nemlig Virgil van Dijk, som er desperat ønsker å forlate Southampton før slutten av overgangsvinduet.

LIverpool har ikke noen problemer med å betale 60 millioner pund for Van Dijk selvom de ikke får 30 millioner pund for Sakho. Liverpool har gjentatte ganger bedt Southampton om unnskyldning for deres overtramp i forsøket på å sikre Van Dijk tidligere. De vil ikke komme med et tilbud på Van Dijk før Southampton manager Mauricio Pellegrino forteller han er klar til å selge. Da Mamadou Sakho kom fra Paris Saint-Germain i 2013 var Liverpool fans i ekstase over å ha signert han. Nå er han i praksis glemt.

Crystal Palace sjefen er frustrert over alle pengene i fotballen:

«Det er de store penger-eiere som kommer tilbake til fotballen, med nesten bunnløse lommer.  Jeg vil gjerne se hvordan alt passer til økonomisk fair play, forresten, for jeg kan ikke se hvordan dette passer fordi inntektene til klubber ikke har vokst i år.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.