Hjem Fotball Liverpools dyreste ving på vei bort

Liverpools dyreste ving på vei bort

august 16, 2017

Ovegangsmarkedet er fremdeles åpent, og mange klubber jobber febrilsk med de siste overgangene før vinduet stenger. Liverpool som kjemper om en plass i Champions League, fikk et godt utgangspunkt etter seieren i Tyskland i går natt, da de slo Hoffenheim 1-2. Returoppgjøret spilles på Anfield onsdag 23. august.

Engelsk presse mener å vite at 20-åringen Sheyi Ojo, er på vei til Championship og til Craven Cottage. Fullhams manager Slavisa Jokanovic kan tilby den talentfulle vingen fast plass på laget.

Jurgen Klopp ønsker at Ojo skal spille kamper og utvikle seg videre, da er Championship en perfekt løsning for han. Fullham kjempet om opprykk til Premier League sist sesong, men ble slått av Reading i semifinalen.

Sheyi Ojo kom til Liverpool som 14-åring fra MK Dons for hele 2 millioner pund, noe som gjør han den dyreste 14-åringen i Liverpools historie.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.