Mester Klopp. (foto: fra liverpool, twitter)

Var det opp til Jürgen Klopp og Fulham, hadde Fabio Carvahlo allerede tatt det obligatoriske bildet i rød drakt på Anfield. Problemet lå i alle de fordømte papirene som måtte fylles ut.

Forhandlingene trakk ut, men klubbene skal ha vært enige. Likevel kom enigheten for sent til å rekke papirarbeidet før stengetid på Deadline Day. Betyr dette at Carvalho-toget er gått for Liverpool?

Les: Everton og Newcastle forteller Thomas Müller de ikke har lønnstak

Før FA-cupkampen mot Cardiff på søndag fikk Klopp spørsmålet om det blir overgang i sommer.

-Jeg vet ikke, vi får se. Vi er selvfølgelig fortsatt interessert i ham. Alt annet ville vært rart, begynner Klopp på pressekonferansen på fredag.

Fabio Carvalho

-Disse handlene er veldig.. hva kan man si. Det ble for sent i forhold til at overgangsvinduet lukket, og det lyktes ikke, så vi får se hva som skjer til sommeren, sier Klopp.

Les: Ingen grunn til å vente, bare å sende Copa del Rey-trofeet til Baskerland

For 19-åringen betød det å pakke ut kofferten og gyve løs på en fortsatt Championship-hverdag. 7 scoringer og 4 assists på 18 seriekamper på en offensiv midtbanespiller forklarer noe av hvorfor Liverpool akter å returnere til forhandlingsbordet til sommeren. Spørsmålet er om noen av rivalene tar «signeringstabben» i januar som invitasjon til å melde seg på til sommeren.