Har en oppgave for den unge franskmannen, da må arbeidsforholdene sikres. (foto: liverpool, twitter)

To uavgjort og tap mot Manchester United i Premier League starten har gjort Liverpool manager Jürgen Klopp bekymret. – Samtidig som forklaringene på den dårlige starten har vært mange har det også ramlet inn minst like mange forslag fra hva som må gjøres nå.

Som så mange andre fans savner vi i Sporten Sadio Mane som har betydd så mye for suksessen de siste årene. (I sommer meldte han overgang til Bayern München.

Nå sitter Liverpool klar med en halv milliard og bare venter på rett tid for å komme med en tilnærming for midtbanemaestro Ismael Bennacer. – Han er en fantastisk organisator for seriemester AC Milan. Manager Stefano Pioli vil gjerne beholde, men har selv uttalt han ikke har noen innvirkning på samtalene som pågår internt i klubben akkurat nå.

Les: Emerson Palmieri klar for West Ham

For Liverpool-fans er det ganske tydelig at laget deres trenger midtbaneforsterkning. Og det ser ut til at deres ønske kan bli oppfylt før overgangsvinduet stenger om noen dager. Ifølge La Gazetta Dello Sport følger Liverpool nøye med på situasjonen til Ismael Bennacer. – Men de er ikke alene Manchester City lurer også i buskene og vil sikre seg den algeriske midtbanespilleren.

Liverpool sies å være tålmodige i sin tilnærming grunnet Bennacers kontraktssituasjon. – Hans nåværende avtale utløper i 2024, og hvis AC Milan ikke blir enig om en ny avtale snart, antas Liverpool å være forberedt på å rykke inn.

Liverpool sitt midtbanes problem har blitt større etter at det ble klart at Thiago Alcantra er ute på ubestemt tid på grunn av en hamstrings skade. Selv om Ismael Bennacer har en litt mer defensiv rolle ligner de to spillerne på hverandre. Begge er svært gode på å hente ballen dypt og ta den med raskt fremover, dette sammen med et 100% engasjement er akkurat hva Liverpool trenger.

Thiago har blitt en viktig figur i Liverpool siden han signerte for klubben for 2 år siden, og dermed ser de røde ut som et helt annet lag når han er utilgjengelig. – Midtbanespilleren dro opp hamstring bare fem minutter ut i andre omgang av 2-2- kampen mot Fulham 8 august og ble erstattet av Harvey Elliott på Craven Cottage.

Les: Dortmund ønsker Liverpool-spiller

Denne sommeren, etter tre år i San Siro har Bennacer sin utkjøpsklausul på 42,2 millioner pund kicket inn. 24 åringen som ble solgt til Empoli før han rakk å spille voksen fotball Arsenal har ønsket seg tilbake til Premier League.

24-åringen spilte en nøkkelrolle i AC Milans Serie A mesterskap i Italia forrige sesong og er ansett for å være en av de beste midtbanespillerne i divisjonen. Bennacer på sin side har vært fast starter i Serie A i 4 år nå, både med Empoli og AC Milan.