Erik ten Hag og Arne Slot

Det er frustrasjon Liverpool fans at deres nye manager Arne Slot er helt usynlig etter han ble annonsert som etterfølgeren til Jürgen Klopp. – Han startet offisielt i rollen 1.juni, men skal få tid til å sette seg inn i hvordan ting fungerer på Anfield før han blir offisielt avduket- De som tror de vet mener det kommer til å skje tidlig neste måned når «pre season» starter.

Den tidligere Feyenoord sjefen jobber under radaren og nå kommer det rapporter som at Liverpool, i konkurranse med Real Madrid forsøker å «stjele» et Manchester United sommermål.

Les: Premier League-klubb albuer seg foran Liverpool for signering av Championships beste spiller

Tilbake i april, da Slot ble koblet til å ta over på Anfield, ble de røde raskt koblet til trekk for Feyenoords forsvarsduo Lutsharel Geertruida og David Hancko – med Geertruida til og med oppdaget på bortebane da Liverpool spilte 2-2 mot West Ham.

Men ifølge det spanske utsalgsstedet Mundo Deportivo har Slot fokus på et annet defensivt talent i stedet – og han har vært mål for Manchester United, Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Spilleren det er snakk om er midtstopper Leny Yoro som allerede i en alder av 18 år har etablert seg som et sentralt medlem av Lilles førstelag. Han spilte 32 kamper for Ligue 1-klubben forrige sesong, og er 6 fot 2 tommer høy.

Yoro ble også navngitt i Frankrikes OL-tropp av hovedtrener Thierry Henry.

Journalist Gianluca Di Marzio rapporterte i forrige måned at Liverpool hadde «med kraft» deltatt i kampen om å signere forsvareren, som beskrives som «en av de mest ettertraktede spillerne i fotballen».

Nå rapporterer Mundo Deportivo at til tross for at spilleren foretrekker å signere for Real, har Champions League-innehaverne ennå ikke kommet til enighet med Lille på grunn av den franske klubbens verdivurdering på 60 millioner euro.

De hevder at Liverpool har lagt inn et bud på 50 millioner euro i et forsøk på å stjele en marsj mot overgangsrivalene, men det har blitt avvist av den franske klubben. I mellomtiden har Fabrizio Romano snakket på YouTube-kanalen sin hevdet at de rødes interesse for Yoro virkelig er ekte.

Les på Engelske klubber: Ten Hag tar på seg ansvaret med å fortelle verden hvorfor Thomas Tuchel ikke fikk Manchester United-jobben

Han sa: «Liverpool liker virkelig Leny Yoro, og de er også i kappløpet med PSG og andre klubber i tilfelle Real Madrid ikke vil gå for ham.

«Liverpool er en å se på. Interessen er ekte og spilleren er klar over Liverpools interesse. De venter på å se hva som skjer med Real Madrid.»