Liverpool angrer nok ikke i dag på at overgangen glapp helt på tampen.

I juli 2018 kunne lokalavisen Liverpool Echo fortelle historien om hvor nærme Lemar var en overgang til Liverpool i 2017. Lemar ble i Monaco med en gradvis fallende stjerne, og totalt ignorert av Liverpool sommeren etter, selv med det gapende hullet etter Coutinho. Det endte hos Atletico Madrid på franskmannen. Nå kan han ende opp med å «tvangsflyttes» til Premier League.

Diego Simeone har bitt seg fast i leggen til Alexandre Lacazette og nekter å slippe før Arsenal godtar overgangen. Ifølge Marca har London-klubben vurdert Thomas Lemar tidligere i år, noe Atletico Madrid akter å utnytte.

Les: RAI: Inter Milan har skrevet avtale med Alexander Sørloth

Ifølge Marca dytter Atletico både Lemar og spanske Vitolo over forhandlingsbordet (ja, fotballspillere i disse virustider er brikker i det større spillet) for å sikre seg Lacazette.

Lemar sto som Atleticos rekordsignering til 60 millioner euro i 2018, men har i dag ingen utsikter til å bli en av Simeones foretrukne når 11 Atletico-spillere blir sendt ut på kamparenaen i september. Kanskje ikke så rart, når Lemar spilte 1147 minutter forrige sesong uten scoring eller assists.

Les på Engelske klubber: Manchester United kaptein Harry Maquire fryktet for sitt liv i Hellas

Lemar kan dermed ende i Premier League likevel, to-tre år etter at han var en av de mest ettertraktede målene på balløya. Denne gang er statusen en helt annen enn den i storhetstiden hos Monaco.

Les: Bekreftet: Matic takker nei, har nå bare ett fokus