Klopp lurer på hva han mangler i troppen når nettet fjernes. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool har hatt en solid treffsikkerhet når de har hentet spillere fra nederste del av Premier League eller fra Championship. Ifølge ESPN styres det nå inn mot en overgang som er i motsatt ende av Thiago Alcantara på fotballglamour-skalaen.

Thiago kommer som fersk trippelmester, og forlater Champions League-mesterne som en av Hansi Flicks største favoritter.

Les: Skal vi tro Flick, har Liverpool skaffet seg noe helt ekstremt

Hos Watford er det en senegalesisk landslagsspiller som ikke akter å spille Championship-fotball denne sesongen. Ifølge ESPNs kilde har Liverpool fulgt sporet til Manchester United, og ser storhet i den 22-årige høyrevingen.

Les: Independent: Manchester United har åpnet nok en nødutgangsdør

Når Klopp og Liverpool henter spillere som har testet seg unna toppen av øverste divisjon, er dette stort sett med enorm suksess: Andrew Robertson (Hull City), Sadio Mané (Southampton), Adam Lallana (Southampton), Georginio Wijnaldum (Newcastle), Xherdan Shaqiri (Stoke. Juryen er fortsatt ute på gangen når det gjelder sveitseren).

Ifølge ESPNs kilde har Liverpool tatt kontakt med Watford, men uten å sette igang noen konkret forhandlinger.

Les på Spansk Fotball: Barcelona går glipp av det som skulle være Ronald Koemans første signering

Sarr ble hentet fra Rennes for solide 30 millioner euro i 2019, noe som gir et pekepinn på hvilke forventninger Watford har til markedsprisen etter 22-åringens solide sesong. Watford forsvant ned til Championship, men Sarr kunne ta følge med hevet hode etter sine 30 kamper og 6 scoringer.

Klokken tikker raskt mot 5. oktober. Hva blir det til, Klopp?

Les: AC Milan lover at de skal skjerpe seg mot Bodø/Glimt