En ut og en inn

Liverpool er ekstremt interessert i en mulig avtale for Real Madrid’s Marco Asensio, og er forberedt på å bruke veldig mye for å sikre seg sin mann, hevder en rapport.

Den to ganger Champions League-vinneren var en viktig del av Los Blancos ‘tropp under den første perioden til Zinedine Zidane som manager, men var ute i kulden blant etterfølgende managere Julen Lopetegui og Santiago Solari.

Les: Bekreftet: Manchester City har lagt opp løpet for sin kommende stjernekeeper – sendes på utlån

Med Zidane tilbake til roret, forventes Asensio å komme tilbake til fremtredende rolle i Real Madrid, men det har angivelig ikke avskrekket Liverpool fra å legge opp en ambisiøs tilnærming. – Marco Asensio som er i utgangspunktet en venstreving, men kan også bekle rollen som angreipende midtbanespiller eller ving på høyresiden, det passer Liverpool bta som må dekke «hullene» etter  Danny Ings og Daniel Sturridge.

Liverpools dekning blir litt tynn med Divock Origi, Xherdan Shaqiri og skadede Adam Lallana. – Det er usikkerhet rundt duoen,  Origi har bare 12 måneder igjen på sin nåværende avtale (selv om den forventes å forlenges), og Shaqirs bidrag ble marginalisert da 2018-19 sesongen nærmet seg høydepunktet.

Ifølge El Desmarque er Liverpool villig til å ta frem det store sjekkheftet for å sikre seg den 23 år gamle angriperen.

Det kan vise seg å bli vanskelig, Real Madrid manager Zinedine Zidane omtalte Marco Asensio den «beste keivhendte (fot) spilleren han har sett siden Messi». – På den andre siden, Real Madrid har kjøpt veldig mye denne sommeren og de har fortsatt lyst på Paul Pogba og da kan de 700 millionene som Liverpool skal være villige til å gi komme godt med.