Arne Slot ser ut til å glede seg. (foto: Liverpool)

Liverpool-supporterne er spente på å kunne se Arne Slot in action langs sidelinja på Anfield. Det så ut som hjemmesupporterne først ville få muligheten 24. august mot Brentford i andre serierunde, men nå bekrefter Liverpool at ventetiden kortes ned.

For 11. august er det klart for Ørjan Nyland å entre gressmatta på det ikoniske stadionet. Liverpool reiser til USA for treningskamper mot Real Betis, Arsenal og Manchester United, men elleve dager inn i august kommer Sevilla til Liverpool for ekstra preseason-kamp.

LES: Går etter superstjerner som Haaland og Saliba etter signert gigantavtale med Nike

Dette blir første gang klubbene møtes siden 2019 (treningskamp). I 2017 spilte Liverpool to uavgjort mot La Liga-klubben i Champions League-gruppespill 2017, året før hadde Sevilla kostet Liverpool og Jürgen klopp en tittel. I tyskerens første sesong som Liverpool-manager gikk det helt til Europa League-finalen, men her sendte Sevilla de røde i dusjen med 3-1 tap.

ENGELSKE KLUBBER: Burnley lar tidligere Manchester United-stjerne styre skuta etter Kompany

Da kan Liverpool-supporterne gjøre seg klare for å få med seg første hjemmekamp med Arne Slot som boss allerede før seriestart. Da skal Liverpool-manageren få teste angrepet sitt mot den norske landslagskeeperen.

Alt du trenger å vite: Nederland – Frankrike