Glem Salah - se på meg! (foto: liverpool)

Speil, speil på veggen der, hvem er den beste fotballspilleren på balløya her? Ifølge en 26-åring er det han – og bare han.

Manchester City ydmyket nylig Everton på Goodison Park. Fortsatt preget av seiersrusen, fikk Kevin de Bruyne spørsmålet om hvordan han trodde han lå an  i kampen om tittelen som årets beste spiller i Premier League.

-På en måte mener jeg at jeg fortjener å vinne. Jeg har vært i form gjennom hele sesongen, er fornøyd med meg selv og veldig fornøyd med hvordan jeg har spilt, sier Kevin de Bruyne ifølge Eurosport.com.

Men så var det denne egypteren i rødt (tidvis hvitt), da.

Vi digger de Bruynes ferdigheter, men tenker det er flere som har sendt inn en sterk søknad som ligaens beste spiller.

Sjekk ut oddsen til neste kamp

Les også: I kveld må Buffon stanse en snikmorder