Takumi Minamino

Da Liverpool i 2020 hentet Takumi Minamino fra Red Bull Salzburg oppdaget de hvor mange drakter det faktisk var mulig å selge i Japan. – Nå melder The Times at sjefene på Anfield må se seg om etter andre markeder for sitt draktsalg ettersom deres japanske midtbanespiller er på salgslista.

Takumi Minamino var en sterk bidragsyter til at Liverpool vant den engelske ligacupen og FA-cupen forrige sesong. Den japanske landslagsspilleren var klubbens topp målscorer i begge cupene.

Nå ser det ut til at han kan avslutte på topp. Engelske The Times skriver at flere klubber jager ham, med franske AS Monaco i spissen. Leeds og Atalanta er blant de fem klubbene som skal ha tatt kontakt med Liverpool.

LES: Fortsetter Paul Pogba å rote forsvinner Juventus

Liverpool skal ha 17 millioner pund for Minamino, noe The Times mener ikke er umulig å få. Spesielt ikke fra Monaco, som lørdag solgte Aurelien Tchouameni til Real Madrid for over en milliard. – Liverpool trenger pengene de har selv tenkt å bruke en milliard og har fått beskjed om at en stor del av Darwin Nunez kjøpet må finansieres.

Bare Mohamed Salah (31), Sadio Mané (23), Diogo Jota (21) og Roberto Firmino (11) scoret flere enn Minaminos 10 mål denne sesongen.

Liverpool betalte 7,25 millioner pund da de kjøpte spilleren fra RB Salzburg.

Les: Gir 33 millioner mennesker fri for å se på fotballkamp!

Totalt ble Minamino notert for ti mål og en assist på 24 kamper i løpet av den siste sesongen.