Nærmer seg januar og den store avgjørelsen.

Liverpool er tilbake på sporet av Lille spiss Victor Osimhen manager Jürgen Klopp ser på spissen som et fullgodt alternativ Timo Werner som ikke kommer for noe under en milliard.

Werner var på toppen av Liverpools handleliste, men gutta som sitter på pengene i Anfield har satt på bremsen for store utlegg i sommer, etter en prisreduksjon dukket Osimhen opp igjen som levedyktig alternativ.

Les: Saftig bud lagt inn på Liverpool -og United mål

Franske medier melder at Lille er klar til å selge for mindre enn 80 millioner euro som var prisen da Liverpool mistet interessen, nå som kravet er 45 millioner euro er lysten tilbake.

Den nigerianske landslagsspilleren som bare er 21 år gammel er vanvittig raskt og har lagt en fantastisk debut-sesong i Ligue 1 bak seg. -18 mål på tvers av alle konkurranser, mange av den etter lange ekstremt raske løp.

Det er flere klubber som er på ballen, vi har stort sett kunne lese at det dreier seg om Liverpool, Manchester United og Tottenham.

Lille-president Gerard Lopez snakket om Premier League-interessen da han avslørte at han “avviste ett engelsk” -bud i overgangsvinduet i januar, og at han ville søke et et salg på nivå med pengene de fikk fra Arsenal for Nicolas Pepe i fjor sommer. (80 millioner euro)

Le 10 Sport skriver at Lille har redusert prisen fordi det ikke blir kommersiell fotball igjen i Frankrike før i september.

Les på F7: Ungdom får reklame for porno rett inn på mobilen