Nico Williams koser seg i EM.

Selv om vi bare nærmer oss slutten av gruppespillet i EM begynner noen klare trender å vise seg. Både Tyskland og Spania fremstår som sterkere enn mange tippet i forkant av turneringen, mens England er mye svakere.

En av de som har fått skryt er den 22 år gamle spanske venstrevingen Nico Williams. Han utvidet nylig sin kontrakt med Athletic Club, men til tross for det har han blitt ryktet til ulike storklubber rundt om i Europa.

Luis Suarez: «Liverpool har en av verdens beste spisser»

Blant andre Barcelona, ​​​​Chelsea, Tottenham og Arsenal har blitt rapportert å vise interesse for den offensive spilleren.

AS kommer med ny informasjon om at Liverpool presser på for en signering. Merseyside-klubben har tidligere figurert i overgangsryktene rundt 22-åringen og at nå er de klare til å slå til. – Prislappen på 50 millioner euro skal ikke skremme.

Nico Williams har blitt funnet på venstrekanten i begge Spanias kamper i EM og har fått skryt for sin blendende innsats, spesielt mot Italia.

I Athletic Club-trøya står han oppført for 20 mål og 26 assists på 122 kamper.

Spania er storfavoritter i morgen på Düsseldorf Arena, da møter de Albania i deres siste gruppespill kamp. Spania er etter seier mot Italia og Kroatia allerede med vidre fra Gruppe B.

ENGELSKE KLUBBER: Wrexham bekrefter første signering siden de sikret opprykk til League One