Herbie Kane

Liverpool vil lytte til tilbud på den unge midtbanespilleren Herbie Kane i overgangsvinduet i januar. – En rapport om Football Insider hevdet at de røde er åpne for å la spilleren gå, med kilder på innsiden i klubben som er i tvil om at 20-åringen kan klare å gjøre et hopp til førstelagsnivå.

Rangers, Swansea og Hull har alle blitt koblet med unggutten, som fikk sin første lags debut i forrige måneds Carabao Cup-seier over MK Dons, da han kom til som inbytter i de åtte minuttene.

Les: Casemiro gjorde sitt livs beste valg – tok fri fra kulda hos Real Madrid

Imidlertid startet alle Anfield-ungdommene Rhian Brewster, Harvey Elliott, Curtis Jones, Ki-Jana Hoever og Caoimhin Kelleher i den kampen. Kane kun har gjort tre opptredener i Premier League 2 for Reds ‘Under-23-laget så langt denne sesongen.

Midtbanespilleren var på et vellykket låneopphold hos Doncaster i League One sist sesong, og scoret syv mål på 49 opptredener i alle konkurranser.

Imidlertid hadde Jurgen Klopp med seg en rekke unge spillere, inkludert Daniel Atherton, Sepp van den Berg, Yasser Larouci, Adam Lewis, Hoever, Jones og Brewster på førstelaget sin før sesongsturné i USA i juli, mens Kane ble værende på Merseyside.

Og med konkurranse om steder på Liverpools midtbane så tøff, ser det ut til at de røde er klare til å gjøre avtale for Kane – hvis det riktige tilbudet kommer inn.

Les på Popidol: Nytt album fra Foo Fighters-trommisen Taylor Hawkins & The Coattail Riders