Denne duoen er hvertfall klar. (foto: liverpool, twitter)

Jürgen Klopp hentet Sadio Mané, Mohamed Salah, Virgil van Dijk og Alisson. Så kunne Liverpool hente Champions League -og Premier League-trofeet. Denne sommeren hentet Liverpool the one, the only: Kostas Tsimikas, mens det i London var full fest. Så hvordan reagerer Mester Klopp på Chelseas ville overgangsseilas?

Vart´n skremt no?

-Klubber er i ulike situasjoner og vi lever i en usikker verden. For noen klubber virker det som at usikkerheten i verden er mindre viktig, fordi de er eid av land og oligarker. Vi er en annen type klubb, begynner Klopp til BBC Five Live.

Les: Solskjær forteller om planen til BBC

-Vi nådde Champions League-finalen for to år siden, vant det påfølgende året og vant Premier League ved å være klubben vi er. Vi kan ikke endre dette over natten og si at vi nå ønsker å oppføre oss som Chelsea, fortsetter Liverpool-manageren.

Les på Engelske klubber: ESPN: Store endringer i Jadon Sancho-forhandlingene

-Vi ønsker alltid å forsterke tropppen, men det er ulike måter å gjøre det på. En måte er å signere nye spillere, den andre er å jobbe sammen, forbedre det du er god på og forsøke å fjerne det du er mindre god på. Dette er fotball, avslutter Klopp.

Nå venter Leeds på lørdag, seksten års sulteforing på Premier League. Så venter Chelsea og Lampard som må bevise at han kan gjøre noen milliarder kroner i investeringer om til resultater. Så Mikel Arteta med et Arsenal som er så stinne av selvtillit etter den glimrende avslutningen på forrige sesong.

Etter denne spesielt tøffe starten får vi se om planen til Klopp holder denne sesongen også.

Go Liverpool!

Les: Tottenham har fått tidenes gavepakke