Hjem Champions League Liverpool møter Klopp light

Liverpool møter Klopp light

august 15, 2017

Bundesliga skriver om to suksessrike tyske managere med aldersforskjell på tyve år. Den eldre av dem hyller den nye generasjonen managere.

Det skjer et generasjonsskifte i tysk fotball. Hele seks managere er fortsatt i trettiårene. Julian Nagelsmann hos Hoffenheim er en av disse.

30-åringen tok over ansvaret for klubben ett år etter at en Jürgen Klopp forlot Borussia Dortmund i 2015. Dette betyr ikke at den unge manageren ikke er blitt lagt merke til hos nestoren Klopp.

Nå møtes de for første gang til kamp. Det dreier seg om Champions League play-offs.

-Julian er et stort, stort trenertalent. Jeg har fulgt med ham siden 2016. Laget hans spiller god og interessant fotball, sier Klopp før møtet.

I kampen mot Hoffenheim møter Jürgen Klopp også litt seg selv. Nagelsmann har nemlig integrert elementer fra Klopps filosofi i Dortmund.

Nå er det klart for møtet mellom to generasjoner managere. Uansett den vennlige tonen før kampen, det er bare én ting som betyr noe for de begge.

(foto: bundesliga)

Les også:

Diego Costa hentes tilbake til Premier League

 

 

 

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.