The Machine. (foto: liverpool)

Han var en bauta hos Liverpool i perioden 2006-12 og representerte alt klubben ønsket i sine spillere. Nederlenderen ga alltid full speed i alt han gjorde på banen og gav seg aldri. Nå begynner 40-åringen å kjede seg i Nederland og søker seg videre til seg nye utfordringer.

Da Kuyt annonserte at han skulle trekke seg tilbake som profesjonell spiller hos Feyenoord i mai 2017, takket han for seg med et hattrick i sin siste kamp – noe som bidro til at Feyennord sikret sin første tittel siden 1999. Så gikk det over som assistenttrener for den tidligere ungdomsklubben sin, Quick Boys (jepp, det er navnet). Da klubben gikk tom for spisser i 2018, dro Kuyt like godt på seg drakten og dekket spissposisjonen resten av sesongen.

Les: Messis lojalitet til Barcelona kan nærmest knekke klubben

Feyenoord hentet sin stjerne hjem for å lære tenåringene på Feyenoords akademi hva som kreves hver dag for å lykkes, men nå har Kuyt takket for seg.

-Alle vet hva Feyenoord betyr for meg og jeg har vært i stand til å få en masse treningserfaring i de siste årene. Jeg vet at våre veier møtes igjen, men inntil videre syntes jeg at det er viktig å fortsette utviklingen min et annet sted, sier Kuyt til Feyenoords hjemmeside.

Men hvor?

Det sier Kuyt ingenting om, men har lagt ut en skikkelig søknad til klubber der ute. Vi er hvertfall klare for mer Kuyt.

Les: Halvparten av Joshua King bytteavtale i boks