Glem konsolen -dette er virkeligheten! (foto: liverpool, twitter)

For første gang siden desember måtte Liverpool tre ned fra tronen i Premier League. Etter en målløs kamp mot byrival Everton, måtte Klopp svare på hvordan i alle huleste et av Englands mest målkåte lag ikke klarer å vinne kamper.

Fotball er fersvare. Dette merket Liverpool-manageren på pressekonferansen etter uavgjort i Everton-kampen, for glemt var 5-0-overkjøringen av Watford bare tre dager tidligere.

Origi klarte det neste. (foto: liverpool, twitter)

Les: Til slutt klarte ikke Mourinho å holde tilbake om Solskjær

Dermed gikk en uvanlig gretten Klopp til motangrep da han fikk stappet spørsmålet om hvorfor han ikke turte å være mer offensiv .

Syntes vi var gode, jeg. (foto: liverpool, twitter)

Les: City har det store Liverpool mangler

-Jeg er skikkelig skuffet av at du stiller dette spørsmålet. Vi spiller ikke PlayStation. Syntes du at vi ikke tok nok sjanse i dag? Spørsmålet antyder at det er så lett å bare si: kom igjen gutter, vi må ta mer risiko. Tror du virkelig at det er en uavgjort kamp der vi ikke forsøker å vinne? Sier en journalist-lei Klopp ifølge Sky Sports.

Og han fortsetter.

-En ekstra spiss som bare kan gå bananas? Tror du det er som PlayStation der en ekstra angrepsspiller endrer fotballen? Fotball fungerer ikke sånn!

Alle forsvar er ikke som Watfords. (foto: liverpool, twitter)

Ni kamper gjenstår og Liverpool har gitt fra seg en syvpoengs ledelse til Manchester City. Vi kjenner i Klopps uttalelser at de neste to månedene kommer til å koste.

Håper fru Klopp ikke venter det helt store på hjemmefronten denne våren.

Les: Fikk sin debut under Ronny Deila – nå kan det bli Premier League