Le Parisien tror ikke lenger det er så umulig for Klopp å skaffe drømmespilleren.

Fra å være selvsikkerheten selv har de siste ukene ikke vært spesielt gode for Liverpool manager Jürgen Klopp. – Etter tapet mot Leicester i går har Liverpool gitt opp gullet denne sesongen, faktisk må de kjempe hardt for å beholde fjerdeplassen.

Det er lett å peke på de store skadeproblemene i backrekken som årsaken til de dårlige tidene, rekrutteringen de gjorde i januar vinduet viser seg å ikke være nok. – Ben Davies fra Championship og Ozan Kabak fra Bundesliga. Davies har ennå ikke debutert, og da Kabak debuterte lørdag, virket han veldig usikker og var en av årsakene til et av målene de slapp inn. – Trolig sendes han tilbake til Schalke når låneperioden er over hvis ikke det rimelig raskt blir bedre.

Les: Chelsea ga tilbudet til en helt annen en Thomas Tuchel

Mirror skriver at Liverpool ønsker å rekruttere en midtstopper igjen i sommer, det til tross for at både Virgil van Dijk og Joe Gomez vil være tilbake i full vigør innen neste sesong. Den 23 år gamle Torino forsvareren Gleison Bremer sies å være øverst på ønskelisten. Backen kom til Torino fra brasilianske Atlético MG i 2018 og har gjort det meget bra på et lag som sliter, noe som har gjort Liverpool interessert.

Bremers kontrakt med Torino utløper sommeren 2023.

Fra før av vet vi at Watford ving Ismaila Sarr og Leeds angriper Raphinha står på Liverpool sin ønskeliste, dog kan de stryke RB Leipzig spiller Dayot Upamecano av ønskelisten han har nemlig tidligere i dag skrevet avtale med Bayern München.

Les på F7: Vinteren blir kortere