Mr. Souness lei av å se klubben sin ligge bak Celtic.

Glasgow Rangers kom endelig tilbake til toppen med Steven Gerrard, Liverpool-ikonet tok dessverre første og beste mulighet til å returnere til Premier League som hovedtrener hos Aston Villa. Nå løper Gerrard rundt med ørkenfotball, Rangers har måttet ta et steg tilbake og sende Michael Beale på porten, før det Van Bronckhorst. På søndag ble tidligere Club Brugge-trener Philippe Clement klappet inn som ny hovedtrener.

Nok en trener som er innom for en gjestevisitt? Denne gangen er det Liverpool-legenden Graeme Souness som har håndplukket treneren og kommer selv til å involvere seg mer hos klubben han har både spilt for og trent.

LES: Vet han må komme seg bort fra Manchester City

Tidiigere Celtic-spiss Frank McAvennie gir oss en oppdatering.

-Fra hva jeg har hørt, har Graeme Souness valgt manageren og er mulig på vei til å bli mer involvert i klubben, noe som er bra for Rangers, begynner Mc-Avennie til Football-Insider.

-Spillerne har ikke vist noe som beviser at de fortjener å være der (på toppen) og de må step up. Noen ganger er drakta for tung å bære. Han (Souness) er en vinner og han må komme gjennom hos disse spillerne, kommer det fra McAvennie.

Rangers er allerede syv poeng bak erkerival Celtic etter åtte kamper, Clements første kamp på Ibrox blir mot Hernian. Det høres ut som bestefar Souness skal ta seg av peptalk’en med spillerne fremover.

LES OGSÅ: Premier League-gigantene kan bare glemme Bellingham