Hjem Fotball Liverpool legende aktuell for Newcastle Jets
Liverpool legende aktuell for Newcastle Jets

Liverpool legende aktuell for Newcastle Jets

april 20, 2017

Ifølge ESPN har Liverpool-legenden Robbie Fowler har uttrykt interesse for å trene A-League laget Newcastle Jets. Den australske klubben forteller at Fowler som har spilt i Australia for North Queensland Fury og Perth Glory, har kontaktet dem og vil bli vurdert sammen med andre, de har ikke råd til å velge feil denne gangen.

Tidligere Liverpool og Australia-stjerne Harry Kewell og ex-Manchester United-angriper Teddy Sheringham skal også være aktuelle.

Fowler sa i en tekstmelding at han «ville være interessert hvis alt var riktig.» Den tidligere engelske landslagsspilleren var interessert i jobben også i fjor, men da falt valget på Mark Jones, som fikk sparken for en uke siden etter elendige resultater.

Fowler, som også spilte for andre  klubber enn Liverpool, inkludert Leeds og Manchester City, har scoret 163 Premier League-mål, men har begrenset trener erfaring på senior nivå. Newcastle Jets kan være et godt løft for hans trenerkarrière.

Newcastle Jets sparket Mark Jones etter at klubben tapte sine seks siste kamper og uten en seier i de siste 10. Uten hovedtrener på plass valgte laget likevel å signere ny spiss, de hentet den irske angriperen Roy O’Donovan på en avtale over to år.

Klubben har dårlig tid, men ønsker samtidig ikke å gjøre feil igjen.

 

Les også: