Hjem Fotball Liverpool låner «Golden boy 2016» hos Bayern München
Liverpool låner «Golden boy 2016» hos Bayern München

Liverpool låner «Golden boy 2016» hos Bayern München

august 25, 2017

Den portugisiske midtbanespilleren Renato Sanches hadde helt frem til i fjor sommer en karriere som så ut til å vokse inn i himmelen, han vant 2016 Golden Boy-prisen og ble kåret til den beste unge spilleren ved Euro 2016. Siste sesong hos Bundeligamester Bayern München har han bare fått 6 kamper i serien.

Manager Carlo Ancelotti har vært i tvil om fremtiden, Renato Sanches har et enormt talent som han nå nesten ikke får brukt.  Ingen vet når det løsner, men statestikken er ikke på Renato sin side, i de 25 kampene han fikk sist sesong har han ingen mål og ingen assist.

Stemningen i sommer er fundamentalt motsatt av hva den var da han flyttet fra Benfica i fjor, Bayern vant Renato sin signatur over Manchester United.  Bayern München manager Carlo Ancelotti har sagt at fremtiden for Renato Sanches er fortsatt ubestemt, derfor er en låneavtale med Liverpool perfekt.

Rykteflom: I kveld startet det å svirre rykter om at Carlo Ancelotti åpnet opp for salg av Renato Sanches, AC Milan står på listen over interessenter, det samme gjør Chelsea og en rekke andre Premier League klubber.  Liverpool Echo skriver at det er Liverpool som vil overta han, men ikke kjøp, men på lån.

Liverpool trenger å styrke midtbanen og manager Jürgen Klopp skal ha fulgt med på Renato sine prestasjoner og vet hva han kan under de rette omstendigheter.  Jürgen Klopp mener som de fleste andre managere han har det som trengs for å hente ut talentet som har vært i dvale og skape en superstjerne.

Hvis det ikke går bra kan Bayern München  glemme han og hvis han blomstrer i Premier League kan de cashe inn på et salg eller hente han tilbake og håpe suksessen fortsetter.  The Sun mener det ligger en salgsavtale i enden av låneoppholdet, denne skal være basert på suksess og være på minst 30 millioner Euro.

 

Les også: