Musa Al-Taamari

Av og til dukker det opp spillere fra ingenting som endrer hvordan fotball spilles. – Pele, som ble oppdaget barbeint på gatene i Três Corações og Lionel Messi som begynte å lage avisoverskrifter allerede som niåring som spiller for Newell’s Old Boys.

Playmaker Musa Al-Taamari har denne sesongen briljert med en teknikk og evne til å sette en pasning som har vekket interessen fra klubber over hele verden.

Les: Mike Jensen: «Ikke optimalt Kåre Ingebrigtsen fikk sparken»

Liverpool har for alvor meldt seg på jakten på playmaker Musa Al-Taamari.

22-åringen spiller for øyeblikket for kypriotiske mesterne APOEL som nylig sparket «Bruttern» rett etter han hentet den danske stjernen Mike Jensen.

Musa Al-Taamari kalles den ‘jordanske Messi’. Bleacher Report skriver at vingen vil helt sikkert gjøre en gigantovergang i sommer.

Serie A lagene Cagliari og Fiorentina var de første som viste interesse for spilleren, men Al-Tamaris sine prestasjoner har fått lag som Liverpool, Manchester City, Borussia Dortmund og Atalanta til å trappe opp sin interesse.

Les på Popidol: 10 minutter etter han fikk lappen skjedde dette!

Al-Taamari er nå i sin andre sesong på Kypros, han kom fra Jordan i mai 2018, og ble kronet til den kypriotiske førstedivisjonens MVP i sin første sesong.

Hans spennende spillestil har fått ham til å tre opp tre mål og ni assist på 32 denne sesongen, mens han også har scoret syv mål på 32 kamper for Jordan.