Andrevalget er akkurat så lovende som Klopp forventet. (foto: liverpool, twitter)

Diogo Jota lever allerede opp til Jürgen Klopps forventninger, men var egentlig ikke tiltenkt rollen som makker til Salah, Firmino og Mané. Den var det Marcus Thuram som skulle inneha.

Det er Movistars Alain Valnegr som hevder Liverpool kontaktet Borussia Mönchengladbach i sommer for å sikre seg vingen Thuram. 23-åringen hadde dratt til med 12 scoringer og 8 assists forrige sesong og har fysikken fra pappa Lilian Thuram.

Les: Liverpool bygger opp et nytt stjerneforsvar

Du husker sikkert den den tekniske, elegante og råsterke midtbanestopperen som lukket butikken hos Monaco, Parma, Juventus, Barcelona og det franske landslaget. I sommer var junior ønsket av Klopp.

Bundesliga-klubben hadde ingen ambisjoner om å levere fra seg den franske vingen, noe som sendte Liverpool mot Wolverhampton som var villig til å fordele Liverpools kjøpssum på 45-millioner pund over flere år.

Les på Engelske klubber: Marco van Basten er ikke spesielt imponert over at Manchester United søler bort talent

Thuram med agent Mino Raiola i kulissene ble værende, og Jota skled rett inn i troppen til Klopp og har levert scoring i to av de fire Premier League-kampene sine. Det endte bra for Liverpool, men vi kan ikke unngå å forestille oss hvordan det hadde vært å se en Thuram slentre ut på Anfield i rødt.

Les: Jack Wilshere kommer ikke til å være arbeidsledig lenge