Talles Magno

Premier League mesterne snakker med den brasilianske klubben Vasco da Gama om spissen Talles Magno som har en drøm, spille for Jürgen Klopp.

18 år gamle Talles Magno introduserte seg selv for verden som var en del av Brasil-troppen som vant verdensmesterskapet U-17 i fjor. – Det satte han på radaren til Liverpool og en hel rekke andre klubber, vi nevner i fleng: AC Milan, Barcelona, ​​Chelsea, Paris Saint-Germain og Real Madrid.

Les: Arsenal tilbudt valg mellom United mål eller forsvarer i Lacazette-bytte

Magno er en allsidig spiss som hovedsakelig har vist seg på venstresiden for Vasco, men kan tilby dybde over frontlinjen da Klopp ser ut til å få inn noen yngre alternativer til sine vanlige front tre. – Bare 17 år gammel spilte han 15 ligakamper for den brasilianske klubbens førstelag før en ankelskade påført «på oppdrag» for Brasil holdt ham utenfor kamp.

Nå tilbake på full trening følger klubber som AC Milan, Barcelona, ​​Chelsea, PSG og Real Madrid god med, men Liverpool er etter alle solemerker Magnos foretrukne destinasjon.


AS skriver det skal være superagent Giuliano Bertolucci, som representerer landsmenn Marquinhos, David Neres, Oscar og David Luiz, tar seg av forhandlingene. Magnos nåværende kontrakt med Vasco da Gama knytter ham til klubben frem til 2022 med en utkjøpsklausul på 48 millioner euro.

Det kommer til å bli billigere, bare USA har vært dårligere i sin respons på Corona-pandemien, Vasco da Gama har på grunn av den en vanvittig dårlig økonomi og vil godta en lavere pris bare det går fort. – De kan måtte godta en pris ned imot 20 millioner euro, noe som passer Liverpool perfekt, de valgte for ikke så lenge siden å gi opp løpet om Timo Werner på grunn av spissens prislapp på 55 millioner euro.

Les på F7: USA lyver om Tiktok, WeChat og Huawei og Norge dilter etter