Jepp, her ser vi litt av potensialet. (foto: liverpool, twitter)

I januar ble Ozan Kabak hentet inn til Anfield for å løse Liverpools prekære problemer i forsvaret. Klopp hadde helt frem til nyttår klart å holde tritt med toppen av Premier League med å å omrokkere og benytte nye kombinasjoner i forsvaret. Helt til det sa stopp. Schalke 04-spilleren fikk sin debut i verdens tøffeste liga mot Leicester.

Vi husker alle hvordan det gikk. Et spesielt ublidt møte med engelsk liga og 3 baklengs på sin første vakt i midtforsvaret. Men på tirsdag kveld viste Kabak at han hadde full kontroll på angrepsspillerne han har møtt siden 2019 i Bundesligaen.

Les: Pochettino har skapt et Champions League-monster!

Scoringer av Salah og Mané og clean sheet bakover for den tyrkiske spilleren mot RB Leipzig.

Les på Engelske klubber: Mason Greenwood forlenger med Manchester United

-Det var virkelig spesielt for meg, for det var mitt første clean sheet og min første seier i denne drakta. Jeg er en ny og ung spiller og det er mange stjerner her. Jeg har bruk for litt tid til å venne meg til å være her og blir bedre med tiden, tror jeg, sier Kabak til klubbens hjemmeside.

Det var da voldsomt til beskjedenhet. Måten han ryddet unna i Liverpool-forsvaret i Budapest viser hvorfor Klopp la inn enn kjøpsopsjon i leiekontrakten.

Vi får bare håpe han knekker koden på rekordtid også i Premier League. Liverpool trenger sårt clean sheets for å holde følge med topp fire.

Les: Bekreftet: Midstopperen som kunne bli den neste store hos Liverpool – takket nei