Jada. (foto: liverpool, twitter)

Han har ikke spilt et minutt på førstelaget siden Community Shield for ti måneder siden, heller ikke vært del av kamptroppen til store deler av Premier League-kampene. Likevel, for Liverpool regnes Adrian som en viktig ressurs.

36-åringen med 60 000 pund i ukelønn er en av fem spillere med utløpende kontrakter, men der supporterne har tatt avskjed med de fire andre, er det tyst rundt Adrian.

LES: Sky Sports: Tuchel har ringt engelsk landslagsspiller

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano har Liverpool og Adrian blitt enige om forlengelse, der kunngjøringen fra klubben kommer om kort tid

Med flere beilere på jakt etter en Caoimhin Kelleher som er lei av å sitte på Liverpool-benken, ville det ha vært hodeløst å sende også Adrian ut porten. 36-åringen har stepped up når Alisson har vært skadet, i 2019/20-sesongen ble det 11 kamper på spanjolen til det som endte med tittel.

Noen Liverpool-supporterne hjemsøkes fortsatt av mareritt med Adriens tabbe i Champions League-kampen på Anfield mot Atletico Madrid dette året, men selv de beste i verden viser titt og ofte at keepere ikke er roboter.

LES: Fransk media: Avtale på plass for Messi

Adrian med videre er en klok beslutning.