Jobe Bellingham

Liverpool var en av flere klubber som angret på at de ikke prøvde hardere å overbevise familien til Jude Bellingham om at hans «videre utdannelse» ville blitt best ivaretatt hos dem. den tyske storklubben Borussia Dortmund kom for to år siden med det beste tilbudet og siden har den 18 år gamle midtbanespilleren ikke bare vokst seg inn til en fast plass i klubben, men også blitt en selvsagt del av det engelske landslaget.

Jude Bellingham bor med sin mor i Tyskland, mens lillebror Jobe Bellingham bor med far i Birmingham. – Parallelt med suksessen på landslaget og i Bundesliga har interessen for lillebror økt.

LES: Suarez på vei tilbake til Premier League

Mirror er sikkert på at Liverpool som gjør en stor innsatts ligger best an til å sikre seg Jobe Bellingham samtidig som de får kraftig konkurranse fra både Manchester City og Newcastle. – De melder at også Manchester United vil kaste seg inn så snart Erik ten Hag ankommer Old Trafford om noen få dager.

Jobe Bellingham tilhører Birminghams U19-lag, men ble gitt 30 minutters spilletid i siste runde av Championship, da laget møtte Blackburn. (De tapte 2 – 1)

Les: Full av følelser! Paulo Dybala overrasket han drar fra Juventus