Nesten umulig å få has på egypteren. (foto: liverpool, twitter)

Mohamed Salahs kontrakt får mye oppmerksomhet om dagen og Klopp får spørsmål om om forhandlingene på hver eneste pressekonferanse. Liverpool-manageren svarer tålmodig at det ikke er noe nytt, men han er fornøyd så lenge partene snakker sammen.

Vi skrev i forrige uke en artikkel om at Liverpool har hatt få problemer med å erstatte tidligere toppscorere som har forlatt klubben. Som f.eks. Luis Suarez og Fernando Torres. Men hvem kan erstatte Salah om han skal finne på å forlate Anfield. Den egyptiske kongen har vært toppscorer de siste sesongene og slått alle klubbrekorder som kan tenkes.

Jurgen Klopp og resten av speider-teamet hos Liverpool har planen klar om de skulle miste sin største stjerne, og ser til Bayern München.

Bayern München-stjernen Serge Gnabry vurderer å forlate Bundesliga til sommeren på grunn av interesse for overgang fra andre klubber, ifølge GOAL.

Vingens nåværende kontrakt på Allianz Arena skal utløpe i 2023, og det har ennå ikke vært noen tegn til at en forlengelse er avtalt, og derfor kan Bayern være ute etter å tjene penger denne sommeren som et resultat.

Serge Gnabry

GOAL rapporterer at Bayern har forsøkt å binde Gnabry til en ny kontrakt, men er ennå ikke i nærheten av å oppnå noen form for enighet. Den tyske landslagsspilleren ønsker å forsikre seg om at han tar den riktige avgjørelsen med hensyn til hvordan han fortsetter karrieren, med sportslige mål og personlige prestasjoner like viktig for ham som det økonomiske.

TRAVEL: Liverpool inne i noen elleville uker

Julian Nagelsmann uttrykte ønsket om å beholde Gnabry på en pressekonferanse forrige uke, hvor Bayern-sjefen sa:
«Han har alt en spiller trenger og en trener liker. Til syvende og sist er det et spørsmål om forhandlinger mellom klubben og spilleren, men jeg er sikker på at vi fikser det. Jeg vil gjerne beholde ham.»

Med få tegn om fornyelse rapporterer GOAL at Real Madrid allerede har kontaktet Gnabrys representanter for å diskutere tilgjengeligheten, etter å ha fulgt hans fremgang i Bayern tett de siste fem årene. Men Madrid-klubben er ikke den eneste klubben som er interessert i Gnabry, da Liverpool og Juventus også følger nøye med på situasjonen hans på Allianz Arena.

Liverpool har identifisert Gnabry som en potensiell erstatter for Mohamed Salah, om de ikke skulle greie å forhandle frem en ny kontrakt på Anfield. Jurgen Klopp skal være en store beundrer av Bayern-angriperen.

Gnabry kan være en god erstatter for Salah dersom egypteren uventet skulle forlate denne sommeren, siden han har målteften og kreativiteten som kan matche Liverpool-spissen, samtidig som han har arbeidsmoralen Klopp ønsker. Den tyske landslagsspilleren er fortsatt bare 26 år gammel og ville nok blitt enda under sin landsmann, som har konvertert de røde til et av Europas beste lag.

Gnabry har vært en nøkkelspiller for Bayern siden han kom til klubben fra Werder Bremen i 2017, med 61 mål og 40 assists på 163 kamper.