Skuer utover troppen, men ser for få midtbanespillere. (foto: liverpool, twitter)

Skader gjør at Klopp nok en gang må ty til en kriseløsning

En rekke lag over hele Europa er interessert i å signere Chelseas Christian Pulisic på lån i januar, etter et godt VM, skriver 90min.

Pulisic har slitt med spilletid under Graham Potter og har ikke vært fast på Stamford Bridge siden han kom i 2019, og han skal være desperat etter å forlate for å få fart på karrieren.

SISTE: Nærmer seg Mason Mount

Chelsea signerte Raheem Sterling for å spille i Pulisics posisjon i løpet av sommeren, og de er ute etter både RB Leipzigs Christopher Nkunku og AC Milans Rafael Leao i 2023, derfor har Pulisic skjønt at hans beste alternativ er å forlate.

Kilder har bekreftet overfor 90min at både Newcastle og Liverpool er interessert i en låneavtale i januar, men Chelsea er motvillige til å styrke en Premier League-rival og foretrekker å sende 24-åringen utenlands.

KLOPP OG PULISIC: Hadde allerede et helt spesielt forhold i Dortmund.

Det er stor interesse for fastlands-Europa, med både AC Milan og Inter som jakter på signaturen hans sammen med Atletico Madrid og Borussia Dortmund, men ingen av de interesserte har noe ønske om å dekke Pulisics enorme lønn i sin helhet – noe Chelsea krever.

Et alternativ for Pulisic ville være å gå med på å senke lønnen, men det er på ingen måte en sikkerhet.

SISTE: Europeisk storklubb vil hente VMs største straffehelt

Klopp trenger en kortsiktig løsning siden både Luis Diaz og Diego Jota er skadet, og Pulisic kan være en perfekt vikar på venstresiden i Liverpool-angrepet.

Klopp hadde ikke særlig suksess med kriseløsningen på midtbanen i sommer. Arthur Melo ble hentet inn, men var ikke i kampform i begynnelsen av sesongen og pådro seg deretter en alvorlig skade.

Men Klopp kjenner Pulisic fra tiden i Drotmund, og Liverpool var med i budrunden da amerikaneren gikk til Chelsea i 2019.