Maskin. (foto: liverpool, twitter)

Andy Robertson har opparbeidet seg en posisjon som Klopps mann på venstrebacken. 49 kamper på banen denne sesongen forteller historien om en spiller som har bidratt sterkt til at Alisson slapp å hente ut flere baller fra eget mål i denne historiske sesongen.

Nå er Liverpool på utkikk etter en backup hvis superskotten trenger avlastning eller blir satt ut av skade. Ifølge greske FOS (formidlet videre av Liverpool Echo) har Liverpool laget seg en liste med fire kandidater, der en Olympiakos-spiller har utpekt seg.

Konstantinos Tsimikas.

24-åringen var på utlån til Esbjerg og Willem II i 2017-18 og høres kanskje ikke som det naturlige Liverpool-materialet, men i år ble Tsimikas belønnet for sin innsats i Champions League-gruppespillet med å bli kåret til en av de 11 beste rookie´ne i CL.

Les: Manchester United kliner til og henter David de Gea erstatter

Tsimikas er forsvarsspilleren som digger å fosse fremover på venstresiden og være en konstant trussel for kollegaene på andre siden av banen, altså en spillertype Klopp ønsker og digger.

Ifølge FOS er Liverpool interessert i kjøp av den greske landslagsspilleren, der prisen på rundt 85 millioner hvertfall ikke stå i veien hvis Klopp bestemmer seg for 24-åringen.

Les: United kan nå kjøpe King for rundt 160 millioner kroner