Har gooood tid etter Premier League-triumfen. (foto. liverpool, twitter)

Det meste har fungert for Liverpool i denne historisk sterke sesongen (vi lukker glatt øynene for Atletico-kampene). Nå ser det ut som viruspausen gir klubben et ekstra ess foran søndagens Merseyside-derby.

Taki (vi har selvfølgelig allerede blitt dus med Liverpool-spilleren).

Den japanske landslagsspilleren gjorde lite ut av seg da han ble hentet fra RB Salzburg og kastet inn i den sammensveisede troppen til Jürgen Klopp. Spørsmålet dukket selvfølgelig opp om hva i huleste Liverpool hadde skaffet seg.

Les: Jürgen Klopp startet med en spøk før han kastrerte Werner spørsmål

Nå smiler både James Milner og Jürgen Klopp når de får spørsmål om Minamino.

Milner først:

-Taki har virket fantastisk etter at vi kom tilbake. Denne perioden har hjulpet ham til å tilpasse seg, til å føle at han har vært i klubben lenger enn han faktisk har vært. Det er vanskelig å komme inn midt i sesongen. Jeg er overbevist om at denne perioden har hjulpet ham, sier Captain Milner ifølge Goal.

På spørsmål om pausen har gjort Minimino godt, bekrefter Klopp Milners uttalelser.

-Å ja, massivt. Når nye spillere kommer inn, pleier vi å si at de første to, tre, fire månedene ikke skal brukes til å bedømme dem. Pausen har hjulpet Taki 100 prosent. Han ser virkelig anderledes ut sammenlignet med de første tre ukene da han ønsket å blidgjøre alle og gjøre alt han ble fortalt, skryter Klopp til Goal.

Som har plassert Miniamino i troppen som møter Everton. Med ni kamper på seks uker og muligheten for 5 innbyttere, er det stor mulighet for at japaneren kommer seg inn i spillet og gjøre seg til et nytt ess for Liverpool.

Milner og Klopp har trua. Vi også.

Les: Joao Felix skulle til Premier League for 1,6 milliarder kroner