Har vært gull for hverandre. (foto: liverpool, twitter)

Alt tyder på at Liverpools toppscorer de siste årene har tenkt å spille ut sin nåværende kontakt på Anfield, for å så gå gratis til en annen klubb, melder Mirror.

Liverpool har ingen bekymringer om at situasjonen til Mohamed Salah vil gå utover hans innsats eller kvalitet hvis han spiller på utgående kontrakt neste sesong. Og akter å satse 100% på egypteren.

SISTE: Erik ten Hag krever Manchester United gjør «alt» for å hente to spillere

Anfield-klubben er forberedt på at den egyptiske superspissen kommer til å forlate etter den kommende sesongen. Etter at de ikke kan oppfylle kravene hans om en avtale på 400 000 pund i uken.

Flere kilder i klubben har bekreftet at Liverpool har strukket seg så langt de kan i forhandlinger med Salahs agent uten å knuse lønnsstrukturen deres. Og etter å ha solgt Sadio Mane til Bayern München i en avtale som potensielt er verdt 35 millioner pund, er det mye som tyder på at den siste delen av radarparet også forlater klubbenneste år. De røde ser for øyeblikket ikke noe tegn til 30-åringen vil møte klubben på halvveien når det gjelder lønnskravet.

SISTE: Forbereder gigant-bud på Bellingham

Men Liverpool er godt i gang med å planlegge for livet uten sine to store stjerne de siste årene. Luis Diaz har herjet siden han kom til Liverpool ii januar. Og Liverpools rekordsignering og potensielle nye toppscorer Darwin Nunez er på plass før neste sesong.