Gjør seg klar til en av sesongens viktigste seriekamper. (foto: liverpool, twitter)

Etter 3-3 kampen mot Skottland kom det noen syrlige kommentarer om at Norge klarer seg bedre uten Premier League-stjernene. Dønnum, Larsen og Elyounoussi gjorde scoringsjobben, vi slapp nok et ydmykende tap i EM-kvaliken. Erling Haaland måtte stå over etter skade mot Færøyene, hos Pep Guardiola føk stressnivået i taket. City skal inn i en av sesongens viktigste Premier League-kamper til helgen, Erling Haaland er et must på banen.

25. november er det klart for Manchester City – Liverpool, en kamp mellom tittelkandidatene som kan bli avgjørende når poengene telles opp på slutten av sesongen.

LES: Landslagstrener bekrefter stolt: Tre av verdens største klubber jakter signaturen til Khvicha Kvaratskhelia

Ifølge overgangsjournalist Romano er det ingen grunn til å bekymre seg for Haaland, toppscoreren er meldt klar for å trenge gjennom forsvaret til Jürgen Klopp.

Før EM-kvalikkampen uttalte Skottlands landslagstrener i overkant breialt at han skulle ønske Haaland var med for Norge. «Det hadde vært godt for forsvarsspillerne hvis de kunne bli testet mot en klassespiss, men han er dessverre ikke klar», sa landslagstreneren til BBC.

ENGELSKE KLUBBER: Steven Gerrard hadde ikke noe valg: Henderson-signeringen måtte på plass

Før han raskt la til: «Men hvis det var en kamp av stor betydning, så hadde jeg nok sittet og sagt jeg er glad for at han ikke spiller.»

Vi tipper Jürgen Klopp helst så Erling Haaland holde seg borte fra Etihad på kommende lørdag.

Oversikt over statusen i tittelkampen mellom de to klubbene, finner du her