Hjem Championship Kom til Liverpool for fire år siden, nå går ferden endelig videre

Kom til Liverpool for fire år siden, nå går ferden endelig videre

juli 3, 2017

Andre Wisdom har ikke spilt på Anfield siden 2013, nå 4 år senere er han endelig ferdig med utlån.  Det ble totalt 14 Premier League kamper for Liverpool før det ble diverse utlån til  Derby, West Bromwich, Norwich og Red Bull Salzburg.

Man heter ikke Wisdom for ingenting, eller som han selv sier til Rams TV: «Jeg visste at jeg skulle forlate Liverpool, og det var bare et tilfelle av når og hvor.  Selv om jeg hadde tid igjen på kontrakten, handlet det om å finne riktig løsning. Alle vet at jeg elsker Derby, så jeg tror dette er et flott tidspunkt å gjøre dette bytte».

 

 

«Jeg snakket med Gary Rowett (Manager i Derby) på telefonen og fra den første samtalen var det klart hvordan han vil jobbe og hvordan vi skal fortsette i riktig retning.

«Jeg tror han vil være en god manager å spille for. Jeg så på noen av spillene fra da han kom inn og fra det jeg har sett jeg tror jeg kan passe inn i spillestilen. »

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.